dilluns, 1 de març del 2010

Dia 17, Miyajima i Hiroshima






Day 17, Wednesday


HIROSHIMA


Leaving the station we arrived at the hotel which is nearby. Copy the googlemaps, is easy.

We take the tram in front of the hotel, the closest to [Matobacho] and we went to [Kamiyachônishi], line 2 or 6 (best of 6, the yellow, cheaper). We went out, we located a building that is curved but behind him there and follow that street trees, when we reach the castle park turn left and next right.

Back the way we've done so far to return to the station and seguirn address before going up the tram arrives at the RIO.L dome is on the island is in the river and end of the island and the cenotaph park peace + museum.

We return to the tram stop [Genbaku Domu Mae] we take the tram number 2 (red) to the end [Miyajima Guchi] to take the JR ferry so that we enter the PASS.

Each trip costs 100Y Tanvi think if I mistake not exept the 2, that the arrival in Miyajima costs 250Y.

Also we can go from Hiroshima train station, take the JR Sanyo to Miyajimaguchi, worth the JRP.













MIYAJIMA

Take the ferry from Compnie Jr. Upon arrival at port atravemsamos Omotesando shopping street to address the Senjokaku and five-storied pagoda (10 min). We will stand the Itsukushima Shrine, which is on the water, facing the Grand Daishoin Torii.De the temple there (10 min), and if we Momijidani Park (10 min) or the viewpoint Daishoin Temple (30 min)







Dia 17, Dimecres

HIROSHIMA

En sortir de l'estació arribem a l'hotel que és a prop. Copia el googlemaps, és fàcil.

Agafem el tramvia que hi ha davant de l'hotel, la per més propera [Matobacho] i ens dirigim al [Kamiyachônishi], línia 2 o 6 (millor la 6, la groga, més barata). Sortim, localitzem un edifici que es corba però que darrere seu hi ha arbres i seguim aquest carrer, quan arribem al parc del castell girar a l'esquerra i la següent a la dreta.

Desfem el camí que hem fet fins ara per tornar a l'estació i seguirn la direcció que anava el tramvia abans fins a llegua al río.La cúpula està a l'illot que hi ha al riu i al final de l'illot el cenotafi i el parc de la pau + museu.

Tornem a la parada de tramvia de [Genbaku Domu Mae] agafem el tramvia 2 (vermell) fins al final [Miyajima guchi], per agafar el ferry de JR, perquè ens entri al PASS.

Cada viatge en TANVIEN crec que costa 100Y si no m'equivoco exepte la 2, que l'arribada a Miyajima costa 250Y.

També podem anar des de l'estació d'Hiroshima de trens, agafar el JR Sanyo cap Miyajimaguchi, valdrà el JRP.



MIYAJIMA

Agafar el ferry de la compñía Jr En arribar al port atravemsamos un dels carrers comercials Omotesando per dirigir-nos al Senjokaku i la Pagoda de cinc pisos (10 min). Estarem al costat del Santuari de Itsukushima, que està sobre l'aigua, davant del Gran Torii.De aquí al temple Daishoin (10 min), i si volem al parc Momijidani (10 min) o al mirador del Temple Daishoin (30 min)







Día 17, Miércoles

HIROSHIMA

Al salir de la estación llegamos al hotel que está cerca. Copia el googlemaps, es fácil.

Cogemos el tranvía que hay delante del hotel, la para mas cercana [Matobacho] y nos dirigimos al [Kamiyachônishi], linea 2 o 6 (mejor la 6, la amarilla, más barata). Salimos, localizamos un edificio que se curva pero que detrás suyo hay arboles y seguimos esa calle; cuando lleguemos al parque del castillo girar a la izquierda y la siguiente a la derecha.

Deshacemos el camino que hemos hecho hasta ahora para volver a la estación y seguirn la dirección que iba el tranvía antes hasta lleguar al río.La cúpula está en el islote que hay en el rio y al final del islote el cenotafio y el parque de la paz+museo.

Volvemos a la parada de tranvía de [Genbaku Domu Mae] cogemos el tranvía 2 (rojo) hasta el final [Miyajima Guchi], para coger el ferry de JR, para que nos entre en el PASS.

Cada viaje en tanvia creo que cuesta 100Y si no me equivoco exepto la 2, que la llegada a miyajima cuesta 250Y.

Tambien podemos ir desde la estación de Hiroshima de trenes, coger el JR Sanyo hacia Miyajimaguchi, valdrá el JRP.


MIYAJIMA

Coger el ferry de la compñia Jr. Al llegar al puerto atravemsamos la calle comercial omotesando para dirigirnos al Senjokaku y la Pagoda de cinco pisos (10 min). Estaremos al lado del Santuario de Itsukushima, que está sobre el agua, frente al Gran Torii.De ahí al templo Daishoin (10 min), y si queremos al parque Momijidani (10 min) o al mirador del Templo Daishoin (30 min)