dilluns, 1 de març del 2010

Coses que no pots deixar de fer al Japó. Menjar I





Japan is the country with more Michelin stars, but apart from exquisite restaurants, typical Japanese meals are not you must try, even in a small peddler ... part of its charm

Okonomiyaki: The typical dish of Osaka and Hiroshima, or at least the most popular. This is a dough of flour and egg on which to cook different ingredients are not in vain "Okonomiyaki" means "cooked on the grill to your liking. ingredients used are soba, shrimp, beef, bacon, bean sprouts, cabbage, pork, squid .... and Birute of dried bonito on top, garnished with Okonomiyaki sauce and mayonnaise

Takoyaki: It is a very popular food in Japan that consists of little balls the size of ping pong balls whose main ingredients are wheat flour and bits of octopus, are usually seasoned with takoyaki sauce and mayonnaise.

Sukiyaki: consists of meat (usually very thin slices of beef) or vegetarian version made with tofu, braised or boiled in the table, along with vegetables and other ingredients in a shallow pan in a sauce mixture soybean, sugar and mirin. Before eating, the ingredients are simmered in a small bowl with raw egg batter.

Taiyaki: It is a form of sea bream with sweet stuffing Anko "sweet bean paste. The mass of the paste is made from flour, eggs and yeast that usually has a crunchy texture that leads inside bean paste. It is a very popular candy in Japan and today we find it filled with green tea, vanilla, banana .... curious indeed









Japó és el país del món amb més estrelles Michelin, però a part d'exquisits restaurants, hi ha menjars típics japoneses que no pots deixar de provar, fins i tot en un petit lloc ambulant ... part del seu encant
Okonomiyaki: És el plat típic d'Osaka i Hiroshima, o almenys el més popular. Es tracta d'un massa de farina i ou sobre la qual se solen cuinar diferents ingredients, no en va "Okonomiyaki" significa "cuinat a la planxa al teu gust". els ingredients més utilitzats són "soba", gambes, vedella, bacon, brots de soja, col, porc, calamar .... i encenalls de bonítol sec per sobre, amanit amb salsa Okonomiyaki o maionesa

Takoyaki: És un menjar molt popular a Japó que consisteix en unes boletes de la mida de boletes de taula els ingredients principals són la farina de blat i trossets de pop, solen estar amanits amb salsa Takoyaki o maionesa.

Sukiyaki: consisteix en carn (normalment trossos molt fins de vedella) o en la versió vegetariana feta de tofu, cuit a foc lent o bullit a la taula, juntament amb vegetals i altres ingredients, en una olla poc profunda en una barreja de salsa de soja, sucre i mirin. Abans de menjar-lo, els ingredients es fiquen en un bol petit amb ou cru batut.

Taiyaki: És un dolç amb forma de besuc farcit de Anko "pasta dolça de mongetes". La massa de la pasta està feta de farina, ou i llevat que sol tenir una textura cruixent i per dins porta aquesta pasta de fesols. És un dolç molt popular a Japó i avui en dia podem trobar amb farciment de te verd, vainilla, plàtan .... curiós sens dubte





Japón es el país del mundo con más estrellas Michelín, pero a parte de exquisitos restaurantes, hay comidas típicas japonesas que no puedes dejar de probar, incluso en un pequeño puesto ambulante... parte de su encanto

Okonomiyaki: Es el plato típico de Osaka e Hiroshima, o al menos el más popular. Se trata de un masa de harina y huevo sobre la cual se suelen cocinar diferentes ingredientes, no en vano "Okonomiyaki" significa "cocinado a la plancha a tu gusto". los ingredientes más utilizados són "soba", gambas ,ternera, bacon, brotes de soja, col, cerdo, calamar....y birutas de bonito seco por encima, aderezado con salsa Okonomiyaki o mayonesa



Takoyaki: Es una comida muy popular en Japon que consiste en unas bolitas del tamaño de bolitas de ping pong cuyos ingredientes principales son la harina de trigo y trocitos de pulpo, suelen estar aderezados con salsa takoyaki o mayonesa.


Sukiyaki: consiste en carne (normalmente trozos muy finos de ternera) o en la versión vegetariana hecha de tofu, cocido a fuego lento o hervido en la mesa, junto con vegetales y otros ingredientes, en una olla poco profunda en una mezcla de salsa de soja, azúcar y mirin. Antes de comerlo, los ingredientes se meten en un cuenco pequeño con huevo crudo batido.


Taiyaki: Es un dulce con forma de besugo relleno de Anko "pasta dulce de judías". La masa de la pasta está hecha de harina, huevo y levadura que suele tener una textura crujiente y por dentro lleva esa pasta de alubias. Es un dulce muy popular en japón y hoy en día podemos encontrarla con relleno de té verde, vainilla, plátano.... curioso sin duda



1 comentaris:

Sayuri169 ha dit...

as puesto el daiyai y no el dorayaki??? XD es algo indispensable!! para sentrinos doraemons totales :D